It’s all about relationships

A VPN is an essential component of IT security, whether you’re just starting a business or are already up and running. Most business interactions and transactions happen online and VPN

Karakterkennis is DE geheime sleutel tot inzichten over hoe je zelf functioneert

Hoe je in werkrelaties functioneert en vooral hoe je weerstanden daarin in het moment oplost. Goed in staat zijn verbinding en wezenlijk contact te maken met de mensen om je heen, in je werkveld maar ook privé, is een van de meest onderschatte onderwerpen in relaties, maar van essentieel belang voor succesvol ondernemen en intelligent sturing en leiding geven. Als je in staat bent tot effectieve relaties met anderen, komt de rest vanzelf.

Ik kom in mijn bedrijf veel professionals tegen die kampen met een gebrek aan zekerheid, stabiliteit of succes in zichzelf qua werk of in hun privéleven.

Innerlijk in conflict > met werkrelaties in conflict

Onderliggend zijn er diepere thema’s zoals gebrek aan zelfliefde en eigenwaarde, waaruit het gebrek aan persoonlijk leiderschap voortvloeit en professionals dus een leven leiden met een hoop innerlijke conflicten die zich in hun relaties met mensen om hen heen manifesteren.

Het eigen fundament is niet stevig, waardoor er te weinig continuïteit en productiviteit in het bedrijf, de onderneming of in het privéleven mogelijk is. Dit uit zich door teveel loyaliteit naar anderen, zichzelf opofferen, overwerken, geen rust meer hebben en niet de juiste dingen doen om jezelf te in balans te houden. Wellicht gedeeltelijk of geheel herkenbaar?

Negatief effect van aanwezige onderstroom

Het zijn destructieve gedragspatronen die ondermijnend zijn en die ervoor zorgen dat er energie weglekt naar zaken of mensen die je uitputten. Mensen herhalen voortdurend deze negatieve gedragspatronen en weten niet hoe ze eruit komen. Er is een destructieve onderstroom aanwezig die zichtbare en onzichtbare negatieve effecten heeft. Met alle gevolgen van dien. Als jij zelf hierin niet het roer omgooit, blijft het zo of het wordt erger.

Ik kom ook mannen en vrouwen tegen die zeer succesvol zijn. Echter, achter de facade van het succes doemen dezelfde thema’s op. Ze zijn zeer stevig in gesprekken, maar ook bij hen is het innerlijk fundament niet diep genoeg aangelegd, waardoor ze de zelftwijfel overdragen in alles wat zij doen en met wie zij samenwerken. Gevolg? Er ontstaan allerlei conflicten, met een negatieve impact op werkresultaten.

In alle gevallen leidt het tot geldverspilling en tijdsverspilling.

Dit hoeft niet zo te zijn!

Van destructief naar effectief

In mijn 25-jarige praktijk heb ik veel ondernemers geleerd om zichzelf en daarna ook de relaties om hen heen intelligent aan te sturen met behulp van karakterkennis.

Er zijn 7 sleutels in het gedrag van jezelf en van alle mensen

Als je deze sleutels kent, kun je deze gebruiken om meer zekerheid en stabiliteit in jezelf en de relaties om je heen te creeren. Met alle positieve gevolgen van dien in je werkveld. Jij moet zelf de sleutel omdraaien in jezelf en naar anderen.

MASTERCLASS 15 juni in Doorn

Speciaal voor ondernemers en leiders organiseren we op vrijdag 15 juni een Masterclass hierover.

Ontdek Character Intelligent Leadership en neem de shortcut naar karakterintelligent leidinggeven aan mens en organisatie. Tijdens deze Masterclass maak je kennis met de toepasbare kracht van karakterintelligentie en hoe je een ‘Character Intelligent Leader’ wordt.

Er is nog een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij. Voor 1 juni profiteer je van een vroegboektarief.

Reserveer nu een plek voor jezelf in deze exclusieve Masterclass.

Graag tot ziens in Doorn,

Heb je vragen? Stel ze gerust.

Yvette
Institute for Character Intelligence

webgerei

webgerei

Leave a Replay

About Me

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Recent Posts

Follow Us

Weekly Tutorial

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Bekijk ook