Exclusive Jaarprogramma

Seven steps to be a character intelligent leader

Speciaal voor executives, ondernemers en leidinggevenden die met meer gemak vooruit willen

Dit is een individueel jaarprogramma voor sterk leiderschap. Het is gebaseerd op de methode “Seven steps to be a Character Intelligent Leader”. Je krijgt een direct bruikbare ‘röntgenfoto’ van jezelf en inzicht in jouw team, collega’s of de mensen met wie je werkt. 

Of je nu individueel of op team/groepsniveau werkt, de Karakterprofieltest of de Human Quickscan verhoogt direct zowel je persoonlijke als je business effectiviteit. Het werkt door op jezelf en je persoonlijke (werk)leven. Je krijgt meer invloed op je werkomgeving, omdat je mensen in het moment beter kunt inschatten. Hierdoor  bereik je succesvolle synergie in relatie tot de mensen om je heen. 

Wat is dit IFCI-Exclusive Programma? ​

Dit uitgebalanceerde Exclusive Programma maakt van jou een Character Intelligent Leader. Je krijgt meer inzicht, invloed en impact op jezelf en de mensen om je heen. Het is een tijdsefficiënt ontwikkelingstraject waarmee je de basis van Karakterintelligentie (het effectief sturen op gedrag), gaat beheersen en kunt toepassen in je leiderschap. Je neemt de methode ‘Seven steps to be a Character Intelligent Leader’ om kennis, inzicht en vaardigheden op te bouwen in kennis van gedrag en communicatiepatronen. Communicatieproblemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Deelname aan IFCI-Exclusive programma

Ben je nieuwsgierig en wil je je meer weten? Samen met Yvette onderzoek je of het programma past bij jouw ontwikkeling, doelen en wensen en dus, en dus of je kan deelnemen. Je kunt hiervoor een strategiegesprek regelen met Yvette waarin je samen inzoomt op jouw ontwikkelingskansen .

JA, ik meld mij aan voor tips & artikelen!

En ontvang het e-book ‘Karakterintelligentie, het kompas voor persoonlijke effectiviteit’.

Vul onderstaande velden in en ontvang het e-book direct in je mailbox.

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat krijg je bij het Exclusive Programma?

Uniek ontwikkelingstraject tot praktisch, onderscheidend leiderschap en versterking van je professionele toolkit als executive, leidinggevende, ondernemer door sturing op gedrag.

Kennis van Karakterintelligentie, inzicht in karakterblokkades, het ontstaan ervan en het beter hierop leren inspelen, bij jezelf en je omgeving.

Deelname aan Karakterprofiel Test met als resultaat uniek persoonlijk karakterprofiel. 

Mogelijkheid tot inzet van de Karakterprofiel Testmethode in je werkveld.

Door betere aansluiting op de Karakterstijl meer invloed en impact op het gedrag van mensen en daarmee in staat tot directere sturing en verbeterde performance.

Onbeperkte toegang tot online kennisomgeving met waardevolle opleidingsmaterialen, video’s & audio’s, praktische e-books en bonusmateriaal.

Met beperkte tijdsinvestering grote vooruitgang boeken in je leiderschap en je persoonlijke ontwikkeling.

Alle gesprekken en bijeenkomsten gericht op jouw ontwikkeling als Leider en hoe je jouw business en team optimaal tot bloei brengt.

Een keer per kwartaal “Bepaal je strategie”: in deze sessie neem je jouw persoonlijke strategie door voor de komende 3 maanden gericht op het optimaliseren van je core business en je business relaties.

Certificaat ‘Character Intelligent Leader’ bij succesvol doorlopen van het programma.

BONUS: Waardevol materiaal rondom de laatste inzichten rondom stress.

BONUS: Boeken ‘Karakterintelligentie’, ‘The Happy Client’ en ‘I Am the Leader’, geschreven door Yvette Hooites Meursing.

Voor wie?

 

Executives, leidinggevenden, en ondernemers die verdieping willen geven aan hun leiderschap. Voor diegenen die dit onderscheidend in willen zetten op team transformatie en high performance management.

Boardroom adviseurs, consultants, organisatieadviseurs en changemanagers die met praktisch, direct inzetbare Character Intelligence op constructieve wijze organisatieveranderingen willen begeleiden

Op welke thema's wil jij inzoomen om ze te ontrafelen?

Yvette Hooites Meursing is dé top expert op het gebied van Karakterintelligentie in Nederland, is ontwikkelaar van de KarakterTest, heeft een succesvolle Karaktercoach opleiding opgezet in Nederland en werkt met een team van gelicenseerde Karaktercoaches en is auteur van diverse boeken over Karakterintelligentie, Leiderschap en Klantgerichtheid. Haar boek ‘The Happy Client’ is in 2012 genomineerd als Coachboek van het Jaar, door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches. Met haar kennis en ervaring ziet zij het als een voorrecht om executives, leiders, ondernemers en coaches te brengen naar een hoger niveau in Character Intelligent Leadership, voor zichzelf en in hun werkveld.

Plan een strategiesessie
met Yvette Hooites Meursing!