Over ons

Yvette Hooites Meursing

Verhoog je persoonlijke en businesseffectiviteit

Bekijk wat het heeft betekend voor het bedrijf van Laura.

Het Institute for Character Intelligence (IFCI) heeft als missie de persoonlijke en business effectiviteit van ondernemers en de leiders van nu te verhogen, middels het oplossen van blokkades en weerstand in organisaties, teams en bij klanten. Dit doen wij door de kracht en inzichten van karakterintelligentie, meer de wereld in te brengen. Het is bedoeld om het leidinggeven of aansturen veel effectiever te maken door op een karakterintelligente wijze naar het werkveld te kijken en daar met een (voor jou en het bedrijf) effectieve manier op te anticiperen.

Over Yvette Hooites Meursing

Na gewoond, gewerkt en gestudeerd te hebben in onder meer Mexico en Egypte en cum laude haar studie ‘Sociologie’ te hebben afgerond aan de University van Essex – Engeland, traint en begeleidt Yvette Hooites Meursing vanuit haar eigen onderneming al meer dan 25 jaar professionals, managers, coaches en adviseurs op persoonlijke groei en effectief leiderschap via Character Intelligence. Daarnaast werkt zij met vele CEO’s, CFO’s en COO’s van grote multinationals en adviseert zij hen in het geven van effectieve sturing vanuit hun leidinggevende toppositie.

De impact van karakterologie

Yvette is de top expert op het gebied van Karakterintelligentie in Nederland.  Zij is lichaamsgericht  psychotherapeute en ontwikkelaar van de Karakterprofieltest. Zij heeft een succesvolle Karaktercoach opleiding opgezet in Nederland en werkt met een team van gelicenseerde Karaktercoaches. Tevens is zij auteur van diverse boeken over Karakterintelligentie, Leiderschap en Klantgerichtheid. Haar boek ‘The Happy Client’ is in 2012 genomineerd als Coachboek van het Jaar, door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches. Tevens is zij opgeleid door Deepak Chopra (Certified Instructor) en is zij bestuur- en teamlid van het ISSP. Met haar kennis en ervaring ziet zij het als een voorrecht om vrouwen aan de top en ondernemers te brengen naar een hoger niveau in business effectiviteit via Character Intelligent Leadership, voor zichzelf en in hun werkveld.

Meer weten?

U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen.

JA, ik meld mij aan voor tips artikelen!

En ontvang het e-book ‘Karakterintelligentie, het kompas voor persoonlijke effectiviteit’.

Vul onderstaande velden in en ontvang het e-book direct in je mailbox.

dit veld niet invullen s.v.p.

Bekijk ook