Diensten

Character Intelligent Leadership met uitgebalanceerde programma’s

Stap in de onderwaterwereld van mensenkennis

In de dagelijkse samenwerking met mensen is slechts een klein deel van de werkelijkheid zichtbaar. “Achter de schermen” speelt zich het grootste deel af. Juist wat daar gebeurt heeft grote invloed op teamprestaties, business effectiviteit, menselijke interacties en werkprestaties. Karakterintelligentie opent de onderwaterwereld van mensenkennis.

Karakterintelligent leiden

Als karakterintelligentie deel gaat uitmaken van je professionele DNA, ben je altijd 1 stap vooruit en verandert je kijk op mensen voorgoed. Op medewerkers in je team, op gesprekspartners aan de vergadertafel of op degene die je coacht of adviseert. Met karakterintelligentie vergroot je je inschattingsvermogen van mensen, leidinggevende sturing, en relationele effectiviteit. Het leidt gegarandeerd tot optimale business effectiviteit.

Kies uit 3 uitgebalanceerde programma’s:

Het Institute for Character Intelligence geeft middels kennisoverdracht, verdieping aan professionals die hun effectiviteit in samenwerking wezenlijk willen vergroten. We hebben 3 programma’s ontwikkeld, toegesneden op het vergroten van jouw leiderschapskwaliteiten en het effectief beïnvloeden van je werkveld. Uniek in Europa en anders dan de bekende leiderschapstraining of professioneel ontwikkeltraject. Voeg karakterintelligent leiden toe aan je toolkit van mensenkennis en neem een reuzestap in professionele effectiviteit. Spreekt het je aan? Vraag een strategiesessie aan met Yvette Hooites Meursing of meld je aan voor de Masterclass ‘The Character Leader’ ter introductie op de programma’s.

JA, ik meld mij aan voor tips & artikelen!

En ontvang het e-book ‘Karakterintelligentie, het kompas voor persoonlijke effectiviteit’.

Vul onderstaande velden in en ontvang het e-book direct in je mailbox.

dit veld niet invullen s.v.p.

Kies uit onderstaande programma’s

Bezield Vrouwelijk Leiderschap Programma

Dit uitgebalanceerde High Level Programma maakt van jou een Character Intelligent Leader. De leergang op het gebied van meditatie en bewustzijnsontwikkeling is gebaseerd op: Zelfherkenning en reflectie Mindfulness en stress-reductie De verbinding tussen lichaam, gevoel, denken en geest De relatie tussen persoonlijke spirituele ontwikkeling en de dagelijkse praktijk in leven en werk

Exclusive
Programma

Met dit verdiepende Exclusive Programma krijg je uitgebreide kennis van Karakterintelligentie en toepassing ervan in je leiderschap. Je zoomt samen met Yvette in op jouw persoonlijke leiderschap, de issues en karakterblokkades die je tegenkomt in jezelf en bij anderen. En je leert jouw sturingskansen voor jezelf en binnen je werkveld optimaal te benutten.

Diamond Jaarprogramma

Het Diamond Programma is het meest uitgebreide programma van het Institute of Character Intelligence. Je leert alles wat er te leren is over karakterintelligent leiden en dit effectief toepassen in jouw werkveld. En dit onder directe begeleiding van Karakterexpert en Topcoach Yvette Hooites Meursing. Dit diepgaande Diamond Jaarprogramma leidt jou op tot Character Intelligent Leader.

Voor wie?
Vrouwelijk aan de top en vrouwelijke ondernemers die verdieping willen geven aan hun leiderschap en dit onderscheidend in willen zetten op team transformatie en high performance management. Boardroom adviseurs, consultants, organisatieadviseurs en changemanagers die met praktisch, direct inzetbare Character Intelligence op constructieve wijze organisatieveranderingen willen begeleiden.

 

 

 

Op welke thema's wil jij inzoomen om ze te ontrafelen?

Yvette Hooites Meursing is dé top expert op het gebied van Karakterintelligentie in Nederland, is ontwikkelaar van de Karakterprofielest, heeft een succesvolle Karaktercoach opleiding opgezet in Nederland en werkt met een team van gelicenseerde Karaktercoaches en is auteur van diverse boeken over Karakterintelligentie, Leiderschap en Klantgerichtheid. Haar boek ‘The Happy Client’ is in 2012 genomineerd als Coachboek van het Jaar, door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches. Met haar kennis en ervaring ziet zij het als een voorrecht om topvrouwen en ondernemers te brengen naar een hoger niveau in Character Intelligent Leadership, voor zichzelf en in hun werkveld.

Plan een strategiesessiemet Yvette Hooites Meursing!