Strategiesessie

Goede relaties, met alle belanghebbenden met wie je samenwerkt. Zonder compromissen en zonder spanningen.

Ben je CEO, directeur, ondernemer, consultant, coach of trainer en zijn goede relaties met al je stakeholders  (klanten, medewerkers, management, partners, investeerders) van levensgroot belang? En wil je deze met behulp van karakterintelligentie verbeteren?

Ik ga hier graag over met je in gesprek

Yvette Hooites Meursing is dé top expert op het gebied van persoonlijke en business effectiviteit met behulp van Karakterintelligentie in Nederland.

Dit gesprek is voor jou bedoeld als je weerstand tegenkomt bij belangrijke zakenrelaties en je deze efficiént wilt oplossen. Indien je energie verliest en je vastloopt in “gedoe” en conflict.  Of indien je keer op keer de verkeerde mensen uitkiest om mee samen te werken.  Je leert hoe veel tijd kunt winnen en je energie optimaliseert.

Bezield Vrouwelijk Leiderschap Programma

Dit uitgebalanceerde Jaarprogramma maakt van jou een Character Intelligent Leader. De leergang op het gebied van meditatie en bewustzijnsontwikkeling is gebaseerd op: Mindfulness, stress-reductie en innerlijke groei je legt de verbinding tussen lichaam, gevoel, denken en geest. De relatie tussen persoonlijke spirituele ontwikkeling en de dagelijkse praktijk in leven en werk

Tegelijk wil je graag onderzoeken hoe je kunt sturen, door het gedrag of karakter positief te beïnvloeden.

Meld je nu aan voor een persoonlijke strategiesessie met Yvette Hooites Meursing

Bekijk ook