Diamond Jaarprogramma

Seven steps to be a character intelligent leader

Speciaal voor CEO's en topondernemers, die met impact vooruit willen

Anders dan de meer bekende  business leergangen voor persoonlijke groei en sterker leiderschap, biedt het Diamond Jaarprogramma ‘Seven steps to be a Character Intelligent Leader’, inzicht en invloed op gedragspatronen.

Deze patronen komen voort uit de mind & body en het zenuwstelsel (tezamen het karakter), en zij hebben een zware impact op alle besluitvormingen en samenwerkingen. Door toepassen van deze kennis van gedrag, verbetert direct alle communicatie tussen mensen onderling.

De Karakterprofieltest of Human Quickscan en/of de Teamkaraktertest, geven je inzicht in gedrag en communicatiepatronen. Door toepassing van deze kennis verhoog je direct zowel je persoonlijke als je business effectiviteit. Het werkt door op jezelf en je persoonlijke (werk)leven.

Het geeft je invloed op de mensen om je heen, je bereikt succesvolle synergie en je krijgt meer impact in je werkveld.

Wat is dit Diamond Programma?

Het Diamond Programma is het meest uitgebreide programma van het Institute of Character Intelligence. Je leert alles wat er te leren is over karakterintelligent leiden en dit toe te passen in jouw werkveld. Dit onder directe begeleiding van Karakterexpert en Topcoach Yvette Hooites Meursing. Dit diepgaande Diamond Jaarprogramma leidt jou op tot Character Intelligent Leader. Je neemt de ‘Seven steps to be a Character Intelligent Leader’ om kennis, inzicht en vaardigheden op te bouwen in karakterintelligentie en de Human Quickscan te kunnen toepassen in jouw dagelijkse werkveld.

Deelname aan het Diamond programma

Past dit Diamond programma bij jou en wil je je graag opgeven? Samen met Yvette onderzoek je of het programma past bij jouw ontwikkeling, doelen en wensen. Je kunt hiervoor een strategiegesprek aangaan met Yvette waarin je samen inzoomt op jouw ontwikkelingskansen in Character Intelligent Leadership. 

JA, ik meld mij aan voor tips & artikelen!

En ontvang het e-book ‘Karakterintelligentie, het kompas voor persoonlijke effectiviteit’.

Vul onderstaande velden in en ontvang het e-book direct in je mailbox.

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat krijg je bij het Diamond Programma?

Unieke leergang tot praktisch, onderscheidend leiderschap en versterking van je professionele toolkit als CEO of topondernemer door toepasbare kennis van Karakterintelligentie.

Inzicht in karakterblokkades, het ontstaan ervan en het beter hierop leren inspelen, bij jezelf en je (werk)omgeving.

Deelname aan Karakterprofiel Test met als resultaat uniek persoonlijk karakterprofiel.

Jaarlicentie voor gebruik van de KarakterTestmethode in je werkveld.

Door betere aansluiting op de Karakterstijl meer invloed en impact op het gedrag van mensen en daarmee in staat tot directere sturing en verbeterde performance.

Met beperkte tijdsinvestering grote vooruitgang bereiken in je business en je persoonlijke ontwikkeling.

Alle gesprekken en bijeenkomsten gericht op jouw ontwikkeling als Leider en hoe je jouw business en team optimaal tot bloei brengt.

Een keer per kwartaal “Bepaal je strategie”: in deze sessie neem je jouw persoonlijke strategie door voor de komende 3 maanden gericht op het optimaliseren van je core business en je business relaties.

Inzichten in de belangrijke mensen om je heen middels Karakterologische Team Analyse.

Twee keer per maand persoonlijke online ondersteuning van Yvette, (10 maanden per jaar) voor jouw persoonlijke vragen en/of business vragen.

Onbeperkte toegang tot online kennisomgeving met waardevolle opleidingsmaterialen, video’s & audio’s, praktische e-books en bonus materiaal.

Certificaat ‘Character Intelligent Leader’ bij succesvol doorlopen van het programma.

BONUS : Astrologie-consult als startpunt voor jouw zielenroute en die van jouw onderneming.

BONUS : Een jaar lang persoonlijke feedback van Yvette Hooites Meursing op je het oplossen van energielekken en het vergroten van je business effectiviteit.

BONUS : Waardevol materiaal rondom de laatste inzichten rondom stress

BONUS: Boeken ‘Karakterintelligentie’, ‘Karakter in werk en organisatie’ en ‘I Am the Leader’, geschreven door Yvette Hooites Meursing

Voor wie?

 

CEO’s, en topondernemers die verdieping willen geven aan hun leiderschap en dit onderscheidend in willen zetten op team transformatie en high performance management

Boardroom adviseurs, consultants, organisatieadviseurs en changemanagers die met praktisch, direct inzetbare Character Intelligence op constructieve wijze organisatieveranderingen kunnen begeleiden

Op welke gebieden wil jij meer impact hebben?

Yvette Hooites Meursing is dé top expert op het gebied van Karakterintelligentie in Nederland, is ontwikkelaar van de KarakterTest, heeft een succesvolle Karaktercoach opleiding opgezet in Nederland en werkt met een team van gelicenseerde Karaktercoaches en is auteur van diverse boeken over Karakterintelligentie, Leiderschap en Klantgerichtheid. Haar boek ‘The Happy Client’ is in 2012 genomineerd als Coachboek van het Jaar, door de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches. Met haar kennis en ervaring ziet zij het als een voorrecht om CEO’s en Topondernemers te brengen naar een hoger niveau in Character Intelligent Leadership, voor zichzelf en in hun werkveld.

Plan een strategiesessie
met Yvette Hooites Meursing!

Meer over Character Intelligent Leadership

Het karakter is een persoonlijk verdedigingssysteem. Wanneer je onder druk staat, reageer je automatisch vanuit dit verdedigingssysteem op situaties die je als onveilig of onplezierig ervaart. Jouw karakter werkt volautomatisch en altijd op basis van eerder opgedane ervaringen. Je karakter houdt elke vorm van keuzevrijheid en verandering tegen. Je handelt minder adequaat in onveilige of spannende situaties die voorkomen in je leven, werk of organisatie.

Karakterintelligentie is de mate waarin je bewust bent van beperkende gedragingen of karakterpatroon en je daaraan voorbij kunt gaan waardoor je meer in staat bent vrij en bekwaam te handelen in je leven en werk. Je bent intelligent in het sturen van jouw karakter als je in elke situatie die je tegenkomt, zo bewust en vrij kunt reageren waardoor je volledig jouw potentieel

Karakterintelligentie zijn die fysieke, mentale of spirituele handelingen die maken dat je je bewust wordt en vrij wordt van gedrag dat je beperkt. In plaats van routinematig reageren krijg je door intelligent om te gaan met jouw karaktermogelijkheden de vrijheid om met moeilijke situaties in je werk en leven om te gaan. Karakterintelligentie biedt kennis, inzichten en instrumenten die je gebruikt om te kunnen omgaan met lastige issues in je werkveld. Daardoor kun je de transformatie maken naar meer effectiviteit in jouw werk of onderneming. Met als gevolg dat jij en je business/ team/ organisatie een enorme groei doormaken.

  • Het unieke van karakterintelligentie is dat je slimmer opereert in je werkveld of in je business.
  • Je kunt het ook als diagnose instrument gebruiken om te bepalen of er blokkerende elementen aanwezig zijn bij een medewerker, afdeling of team, waardoor de business effectiviteit enorm omhoog gaat.
  • Je kunt het verder als leidraad gebruiken om organisaties of werk vrijer en dus productiever in te richten en te ontwerpen.
  • Karakterintelligentie kan ook effectief zijn om implementaties van organisatieveranderingen succesvoller te maken.
  • Character Intelligent Leadership begint bij inzicht in jouw eigen karakterstijlen en is een toepasbare tool en kennisbron voor constructieve intelligente sturing, effectiviteit en higher performance management in mens en organisatie.

  • Karakterstijlen vormen de basis van inzicht in de persoonlijke ontwikkeling van de mens, de dynamiek tussen mensen en de effectieve performance van organisaties. Met de Karakterstijl Test heeft Yvette Hooites Meursing karakterintelligentie praktisch toepasbaar gemaakt. Enerzijds via overdracht van waardevolle kennis hierover. Anderzijds door ontwikkeling van een Karakterstijl Test die in de vorm van een persoonlijk rapport helder inzicht geeft in de 3 hoofdkarakterstijlen waarmee de kern in kaart is gebracht van de persoonlijkheid van mensen, de mogelijkheden en onmogelijkheden en kansen op ontwikkeling. Met karakterintelligentie wordt de dynamiek in de mens en tussen mensen blootgelegd.